Antique Hotel; Dünyanın oksijen oranı en yüksek yerlerinden olan Kazdağlarının eteklerinde, bozulmamış doğasıyla, yeşil ve mavi tonlarının huzurla buluştuğu, ege denizinin kıyı şeridinde bulunmaktadır.
Otelimiz, 4 dönüm zeytin bahçesi üzerine kurulmuş olup, lüksün ve rahatlığın kesiştiği özel tasarım ahşap odalarıyla misafirlerini ağırlamaktadır.
Midilli adası ve Ayvalık arasından doğan sabah güneşinin eşliğinde yöresel ürünlerle hazırlanmış kahvaltımızla yeni güne merhaba diyebilirsiniz.
Deniz keyfinize eşlik eden lezzetli snack bar menümüzdeki yiyeceklerin tadına bakarken, çocuklarınız ve sizler için özel olarak hazırladığımız detoks ve vitamin barımızdan özel içeceklerimizin tatlarını deneyimleyebilirsiniz.
Misafirlerimiz için özel olarak hazırlanan plaj ve iskele alanımızda güneşin, pırıl pırıl kumsalın ve masmavi denizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.
İskele restorantımızda bir taraftan gün batımına eşlik ederken diğer taraftan da deneyimli şeflerimizin sizler için hazırlamış olduğu dünya mutfağından ve bölgemize özgü lezzetleri tadabilirsiniz.
Bir tatilden fazlası… Antique Hotel