Shopping cart

Subtotal: $110.00

Regia Mare Beach Hotel & Spa Bodrum

Muğla, Bodrum

Regia Mare Bodrum ismi latinceden Kralın Denizi yada Denizin Kralı anlamına gelen kelimeler ile oluşmuştur. Bu nokta Bodrum yarımadasında Bodrumla özleşleşen ılgın ağaçları ile birlikte  Ortakent bölgesinin en sakin, en güzel ve en manzaralı denizini barındırmaktadır.Bodrum yarımadasının en güzel deniz bölgesi olan Ortakent sahilinde denize sıfır eski Meltem Otel'in yerind devamı...

Otel Özellikleri

  • Emanet Kasa
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Fitness
  • Yüzme Havuzu
  • Ütü Hizmeti
  • Denize Sıfır
  • Güvenlik
  • Transfer Hizmetleri
  • 24 saat internet erişimi
  • Açık Havuz
  • Bagaj Odası
  • Bebek Sandalyesi
  • Döviz Bozdurma
  • Şezlong&Şemsiye
  • Doktor
  • Otopark

Oda 38

Regia Mare Bodrum ismi latinceden Kralın Denizi yada Denizin Kralı anlamına gelen kelimeler ile oluşmuştur. Bu nokta Bodrum yarımadasında Bodrumla özleşleşen ılgın ağaçları ile birlikte  Ortakent bölgesinin en sakin, en güzel ve en manzaralı denizini barındırmaktadır.

Bodrum yarımadasının en güzel deniz bölgesi olan Ortakent sahilinde denize sıfır eski Meltem Otel'in yerinde yer almakta olup; Bodrum ’ a 10 km, Havaalanına 45 km uzaklıktadır.

Açık yüzme havuzu, a la carte restaurant, kahvaltı salonu, plajda ve havuz etrafında şezlong şemsiye, özel otopark bulunmaktadır.


Toplantı Salonları

Restoran ve oda içerisinde istenilen düzenin hazırlanıp gerekli ihtiyaçların temin edilmesinin sağlanması. 

YİYECEK & İÇECEK İMKANLARI:
• A la Carte Restoran
• Snack Bar: Her gün 12: 00-18: 00 saatleri arasında ücret karşılığında atıştırmalık servisi yapılmaktadır.
• Pastane Köşesi: Her gün 12: 00-18: 00 saatleri arasında ücretli pastane servisi yapılmaktadır. (A la Carte Restaurant içinde)
• Sahil Bar: 10: 00-00: 00 saatleri arasında alkollü ve alkolsüz içecek servisi yapılmaktadır. Ücretli.
ODA & KAHVALTI KONSEPTİ
 08: 30-11: 00: Kahvaltı (Alakart Serpme Kahvaltı)
12: 00-18: 00: Pastane
12: 00-17: 00: Öğle Yemeği (Alakart)
12: 00-18: 00: Snack Bar
19: 00-22: 00: Akşam Yemeği (Alakart)
10: 00-00: 00: Sahil Bar

Oda Kahvaltı: Kahvaltı dahildir. A la Carte Restoranda öğle ve akşam yemekleri (ücretli) mevcuttur. Tüm İçecekler (Alkollü, Alkolsüz, Kahve, Çay, Meyve Suyu, Su vb.) Ekstra ücretlidir.

Toplam Restoranlar:
• 1 A la carte restoran
• 1 Snack Bar (ücretli)
Barlar: Sahil bar (ücretli)

1 Açık havuz, (1,40), 100 metre uzunluğunda kumlu / özel plaj (sahilde soyunma kabini, duş, şezlong ve şemsiyeler mevcuttur)

Özel etkinlikler, doğum günü organizasyonları yapılmaktadır.

Oda süslemesi, odaya ikram yapılmaktadır.

  • Havalimanı
  • Milas Bodrum Havalimanı: 45 km
  • Şehir Merkezi
  • Bodrum: 10 km
  • İlçe Merkezi
  • Ortakent Merkez: 3 km