Signature Blue Resort Kuşadası, güneşin en güzel battığı noktada ege denizine sıfır konumlu, özel kum plajı, kapalı yüzme havuzu, restoran, snack bar, lobby bar, SPA ve su sporları üniteleriyle donanmış 111 özel odası ile değerli misafirlerine hizmet vermek üzere özenle tasarlanmıştır.
Meryem Ana’nın Evi, Şirince, Efes Antik Şehri, Yedi Uyuyanlar, Millet -Didim – Priene antik şehirleri ve Pamukkale’ye yakın konumuyla tatilcilerin cazibe merkezi halindedir.
İzmir Havaalanına 65 km, Efes Antik Şehri 24 km, Şirince 36 km, Priene – Millet Antik Şehir 35 km, Didim Antik Şehir 76 km,
Pamukkale 198 km'dir.
Tüm odalarda manuel klima, kartlı kart sistemi, direkt telefon, kablosuz internet bağlantısı, kasa, uydu TV, saç kurutma makinesi, Seramik Zemin, çay ve kahve seti ve yangın ihbar sistemi bulunmaktadır.