KAPADOKYA

DÜZENİ

KAPADOKYA

ZORLUK

Güncel

MİN. YAŞ

Yaş Sınırı Yok

Kapadokya Turu

Samsun çıkışlı olan turumuz, sizlerin keyif dolu ve bir o kadar da muazzam vakit geçirmeniz için hazırlanmıştır.

Nevşehir ile inanılmaz tarihi içinde barındıran bu inanılmaz mekan sizler için kesinlikle gidip görmeniz gereken yerler arasında bulunmalıdır. Bu mekan kendine has tarihi ve gizemi ile sizlere inanılmaz bir görsel şölen sunmaktadır. Bu görsel şöleni keyif ile taçlandırmak siz değerli müşterilerimizin elindedir.

Erken Rezervasyon

En az 15 gün öncesinden yapılan kayıtlarda %10 indirim fırsatı ile 225 TL!

Otobüs, Araba ve Araç İçi İkramlar ile Seyahat

Keyifli ve konforlu yolculuk

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

1 Sabah Kahvaltısı

1 Öğle Yemeği

Lüks Araçlar ile Ulaşım

Araç İçi İkramlar

1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası

Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

Avrora Atakum Park Travel Güvencesi ve Refakati

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Ücrete Dahil Olan Hizmetlerin Dışında Kalan Tüm Yiyecek İçecekler

Tüm Özel Harcamalar

Tüm Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

Tur Haritası

GÜNLÜK PROGRAMLAR

Turlarımızda Sizler İçin Her Gün Programlarınız Hazır Bir Şekilde Sizlere Sunmaktayız.

1 GÜN - İlk günümüz için sizlere sundurklarımız.

Siz değerli misafirlerimizle saat 23.00’da Avrora-Atakum Park Travel Agency ayrıcalığı ile otobüs içi ikramlar eşliğinde, Çorum-Alaca-Yozgat üzerinden hareket ederek, Perslerin “Güzel Atlar Diyarı” diye adlandırdıkları Kapadokya bölgesine doğru yola çıkıyoruz.

2 Gün - Bir sonraki gün için sizlere sunduklarımız.

Nevşehir’e varışımızla birlikte alacağımız sabah kahvaltısının ardından rehberimiz eşliğinde ilk olarak, zorunlu nedenlerle inşa edilmiş mühendislik harikalarından Derinkuyu veya Kaymaklı Yeraltı Şehirleri ile gezimize başlıyoruz. Ardından Uç Hisar Kalesi ve Güvercinlik Vadisi gezileri ile programımıza devam edip bölgeye özel Onxy Atölyelerinin birine misafir olup, burada Onxy Taşının özelliklerini, nasıl işlendiğini uygulamalı görüyoruz. Daha sonra Göreme Açık Hava Müzesi’nde manastırlar, şapeller, kiliseler, yemekhaneler ve yaşam alanlarını geziyoruz. Peri bacalarını yakından inceleyebileceğimiz Paşabağ’ı gezip çok çeşitli ve yoğun oluşumların bir arada görülebileceği Devrent Vadisi’ne hareket ediyoruz. Çavuşin ve Zelve’yi panoramik görüp Kızılırmak kenarında kurulmuş ve Hititler’den günümüze devam eden çömlek atölyesinde eğlenceli gösteriler eşliğindeki çömlek yapımını izledikten sonra dileyen misafirlerimiz burada alışveriş yapabilirler. Ardından Nevşehir ilimizin Kapadokya kadar ayrı bir güzellikte olan ilçesi Ürgüp’e gidiyoruz. Ürgüp’ü panoramik görüp, yol güzergâhında kartpostalları süsleyen Üç Güzeller Peri Bacaları’nda fotoğraf molası verip, biraz yorucu ama tatlı bir yorgunlukla turumuzu burada bitiriyoruz. Samsun’a doğru yola çıkıyoruz, yoldaki mola ve ikramlarımızın ardından Samsun’a varıyoruz ve sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir başka Avrora Atakum Park Travel Agency organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

tr_TRTurkish
php shell instagram takipci al shell indir