GAP TURU

DÜZENİ

GAP TURU

ZORLUK

Güncel

MİN. YAŞ

Yaş Sınırı Yok

Gap Turu

Samsun çıkışlı Gap Turumuz ile sizlere hizmet vermekteyiz, tarihi ve inanılmaz görsel şölen sunan mekanlarımız ile sizlere hizmett sunmaktayız.

Erken Rezervasyon

En az 15 gün öncesinden yapılan kayıtlarda %10 indirim fırsatı ile 855 TL!

Otobüs, Araba ve Araç İçi İkramlar ile Seyahat

Keyifli ve konforlu yolculuk

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

2 Gece Konaklama

3 Sabah Kahvaltısı

2 Akşam Yemeği

Lüks Araçlar ile Ulaşım

Araç İçi İkramlar

1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası

Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

Avrora Atakum Park Travel Güvencesi ve Refakati

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Ücrete Dahil Olan Hizmetlerin Dışında Kalan Tüm Yiyecek İçecekler

Seyahat Boyuncave Oteldeki Özel Harcamalar (Mini bar, Telefon vb.)

Tüm Özel Harcamalar

Tüm Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

Tur Haritası

GÜNLÜK PROGRAMLAR

Turlarımızda Sizler İçin Her Gün Programlarınız Hazır Bir Şekilde Sizlere Sunmaktayız.

1 GÜN - SAMSUN – GAZİANTEP GECE YOLCULUĞU

Siz Değerli misafirlerimizi saat 18.30’da acentemizin önünden alarak Amasya-Tokat-Sivas-Pınarbaşı güzergâhını takiben Gaziantep’e doğru gece yolculuğu ile gezimize başlıyoruz.

3 GÜN - ŞANLIURFA-BALIKLI GÖL-HZ.İBRAHİM MAKAMI-HZ.EYÜP MAKAMI-GÜMRÜKHAN-GÖBEKLİTEPE-MARDİN

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından peygamberler şehri Urfa’yı gezmeye başlıyoruz. İlk olarak Balıklı Göl’ü ziyaret ediyoruz. Hemen sonrasında ise Halil-ür Rahman Camii, Hz. İbrahim Makamı olarak inanılan mağara, eski Mevlidi Halil Camii, yeni Mevlidi Halil Camii ve Hz. İbrahim’in ateşe düştüğü yer olarak kabul edilen Halil-ur Rahman Gölü ve Hz. Eyüp Sabır(Çile) Makamı ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Gezilerimiz sonrasında Urfa’nın simgelerinden olan ve birçok dizi setinin kurulduğu Gümrük Han’da serbest zaman veriyoruz. Bu sürede yöresel isot, dokumalar ve diğer alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Serbest zamanımızın sonrasında yaklaşık on iki bin yıl öncesinde inşa edilmiş insanlık tarihinin bilinen ilk tapınağı olan Göbeklitepe’ye ulaşıyoruz. Neolitik çağın hac merkezi kabul edilen Göbeklitepe’nin hikâyesini dinlerken büyüleneceksiniz. Göbeklitepe gezimiz sonrasında bölge halkının ‘’Medeniyetin Başkenti Anadolu’nun Taş Kenti’’ olarak adlandırdığı Mardin’e hareket edip konaklama ve akşam yemeği için otelimize yerleşiyoruz.

4 GÜN -MARDİN-ORTADOKS KİLİSESİ-PTT BİNASI-SABANCI MÜZESİ-KASIMİYE MEDRESESİ-DAYRÜLZAFERAN MANASTIRI-MİDYAT-DEVLET KONUK EVİ-TARİHİ GÜMÜŞÇÜLER ÇARŞISI-HASANKEYF-SAMSUN DÖNÜŞ YOLCULUĞU

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından Mardin gezimize başlıyoruz. İlk olarak tarihi Mardin sokaklarından yürüyerek Süryani Kadim Ortadoks Kilisesi’ni, Eski PTT Binası’nı, Sabancı Müzesi’ni ve Kasımiye Medresesi’ni geziyoruz. Tarihi abbara geçitlerinden geçerek eski çarşılara çıkıyoruz. Muhteşem Mezopotamya ova manzarası bulunan kafede çaylarımızı yudumluyoruz. Sonrasında Süryani Cemaati’nin mimari açıdan eşsiz sayılabilecek dünyadaki en önemli merkezlerinden Dayrülzaferan Manastırı’nı geziyoruz. Tarihi Mardin gezimiz sonrasında Midyat’a hareket ediyoruz. Gezimize birçok diziye ev sahipliği yapan Midyat evi olan Devlet Konuk Evi’ni ziyaret edip mimarisi hakkında rehberimizden bilgiler alıyoruz. Evi dolaşırken terasına çıktığımızda eski Midyat’ı görüp hatıra fotoğrafı çekiyoruz. Midyat’ın dünyaca ünlü el işleme sanatı olan gümüş ve telkâri ürünlerinden satın alınabileceğiniz çarşıda serbest zaman verdikten sonra iki yakasını Dicle’nin ayırdığı tarihi ilçe olan Hasankeyf’e hareket ediyoruz. Hasankeyf’e varışımız ile birlikte siz değerli misafirlerimize serbest vakit veriyoruz. Ardından aracımızda buluşarak Samsun’a olan dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam yemeğimizi Diyarbakır’da (eksta) alıp yolculuğumuza devam ediyoruz. Yoldaki molalarımızın ardından Samsuna varıyoruz ve siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir başka Avrora-Atakum Park Travel Agency seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

tr_TRTurkish
php shell instagram takipci al shell indir